Odlišovat se od ostatních touží i jednovaječná dvojčata, a to i tehdy, mají-li tendenci oblékat se do stejného oděvu. Každý z nás je jedinečný, což znamená, že se chová jinak, má jiné preference a zájmy, baví ho něco jiného, zkrátka žije si svůj vlastní život podle sebe, nikoli dle nějaké uniformní šablony.

trička v obchodě

A právě tato jedinečnost se může projevit i na vlastní tvorbě, která odráží vztah k zájmům a zálibám. Nejlépe totiž svou vlastní jedinečnost vyjádříte tím, co vás baví ve volném čase. Soudobá společnost sice tlačí k přemíře povinností a přílišnému výdeji energie na mnoho „nesmyslů“, abychom vůbec mohli žít, jako jsou různá připojištění, sledování dodavatelů energií, povinnosti ve škole i v zaměstnání, restrikce v souvislosti s koronavirovou epidemií, atd., ale nesmíme se tím nechat převálcovat. Každý z nás potřebuje volný čas k regeneraci sil a odpočinku, a ten nejlépe vyplníte vlastní tvořivou zábavou, nikoli pasivním sledováním televize nebo zprávami na sociálních sítích.

fotbalový dres

Každý z nás je umělcem

Každý máme umělecké nadání, nenechme si vnutit cizí modely chování a preferencí a vyjadřujme z vlastního nitra své „originální“ bohatství. Můžeme jej podpořit i vlastním tričkem s potiskem. A jak? Nejlépe právě volnočasovými zálibami. Baví vás sbírat houby? Pak si můžete nechat vytisknout na triko krásnou fotku hříbků (nebo sice nejedlých, ale dekorativních muchomůrek červených). Chodíte rádi do přírody pozorovat hnízdící ledňáčky či volavky na okraji rybníka? Můžete si je nechat vytisknout na záda i s nějakým doprovodným textem. Totéž můžete udělat svým blízkým, vytvořit návrh potištěné mikiny či polokošile v souladu s jejich zálibami, uvidíte, že budete mít se svým nápadem úspěch.

Život není zkrátka jen o samých autech, pivu a sexuálním dobrodružství, dobrodruhem se můžete stát i na vysokohorské túře, a třeba s nádhernou panoramatickou fotkou Vysokých tater na bílém bavlněném triku.